Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /storage/content/41/155941/mid.se/public_html/wp/wp-content/themes/jigsaw/inc/roots-cleanup.php on line 358 Nyheter | Marknadsföreningen i Dalarna
Meny

Nyheter

Morgondagens e-handel – Alexander van Riesen

Den 25 november anordnade Marknadsföreningen i Dalarna en föreläsning med Alexander van Riesen, ansvarig för e-handel och Omni-channel på Clas Ohlson.

Årsmöte 2014

Marknadsföreningen i Dalarna höll sitt årsmöte på Printeliten i Falun 26 augusti Utöver det formella mötet där avgående styrelse beviljades ansvarsfrihet, valdes en ny styrelse som består av Catharina Gunnarsson, Nordic Soul, Falun –

Norkaydagen 2014

Blev du klokare den 22 maj? Vi som var där blev det i alla fall helt säkert.

Norrmannen från Coca Cola

Den 10 april samlade vi i samarbete med Dalarna Business ca 60 deltagare för att lyssna till Stein Rømmerud, VP Public Affairs & Communication, Coca-Cola Enterprises Norge/Sverige.

Alla hjärtans dag-frukost på Boomtown

Eskil Bodin, projektkoordinator vid Boomtown Music & Business Park berättade om marknadsföring av musik och vilka utmaningar och möjligheter den digitala världen skapat.

Annika Gustafsson från Dalatrafik berättade om Grönare Vägval.

Glöggmingel med smak av häst…

Måndagen den 16 december arrangerade vi ett glöggmingel ”med smak av häst” i ljusgården på Teknikdalen. Ett 40-tal besökare kom för att provsmaka glögg och goda tilltugg, få en presentation av Gyllene Hästen-tävlingen och årets jury.

ClasOhlson-1

Studiebesök på Clas Ohlson och hockeymatch med Leksands IF

Marknadsföreningen i Dalarna vill tacka så mycket för den proffsiga visningen på Clas Ohlson den 14 november. Vi fick se fotostudion, lyssna på reklamavdelningen, och höra om hur de även jobbar med att visualisera produkter i 3D.

Frukostseminarium med Therese Reuterswärd

Digitalt = strategi Therese Reuterswärd gästade Marknadsföreningen i Dalarnas frukostseminarium, som hölls på Scandic Lugnet 23 oktober. Hon är en populär föreläsare, men också online marketing manager på Scandic.

Frukostseminarium på IKEA

IKEA – Helhetslösning och samhällsengagemang Tidigt på morgonen, den 19 september, samlades ett 100- tal besökare i restaurangen på nybyggda IKEA i Borlänge.

Frukost med Vasaloppet

Måndagen den 6 maj fylldes Galaxen Sportsbar i Borlänge av ett 50- tal intresserade gäster som kommit för att lyssna till Jon Svensson, marknads- och försäljningschef och Ola Granfeldt, ansvarig för PR- och digitala medier på Vasaloppet.