Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /storage/content/41/155941/mid.se/public_html/wp/wp-content/themes/jigsaw/inc/roots-cleanup.php on line 358 Morgondagens e-handel – Alexander van Riesen | Marknadsföreningen i Dalarna
Meny

Nyheter

Morgondagens e-handel – Alexander van Riesen

Den 25 november anordnade Marknadsföreningen i Dalarna en föreläsning med Alexander van Riesen, ansvarig för e-handel och Omni-channel på Clas Ohlson.

_MG_5208_Edit_1200px
Alexander belyste trender, visade på lyckade exempel och gav deltagarna nyttiga tankeställare.

Alexander engagerade publiken i en levande diskussion om hur e-handeln har skapat en ny spelplan med nya spelregler. Idag följs konsumenternas beteende in i minsta detalj för att kunna skräddarsy morgondagens handel. Något som Alexander introducerar för åhörarna under begreppet Omni-Channel retailing.

Omni-channel retailing handlar om att erbjuda kunden en sömlös handel oavsett om köpet sker i butik, en mobil enhet eller via samtal med kundtjänst. Köper du en vara via mobilen ska du kunna byta den i en butik. I butiken ska du via skärmar få tillgång till samma information som på nätet, t.ex. kundrecensioner och guider. Marknadsföringen individualiseras och integreras även den genom analys av inköpsmönster, webbplatsbesök, sociala nätverk m.m. Vi pratar alltså inte längre om butikshandel och e-handel som separata enheter utan som ett begrepp. Kort och gott, handel.

_MG_5209_Edit_1200px
Kvällens publik bidrog med intressanta frågeställningar som ledde till bra diskussioner.

Utöver Alexanders lärorika och intressanta föreläsning bjöds det på goda snittar, trevligt sällskap och fina utställarbås. Allt från studenter till musiker och entreprenörer var på plats för att ta del av kvällens innehåll.

Nu laddar vi om inför nästa event. I februari bjuder vi åter in till en kombination av kunskapsbreddande föreläsning, gott sällskap, nätverkande och utställare från dalatrakterna. Sedan väntar Gyllene Hästen den 16 april.

Håll utkik efter information, och missa inte kommande event.

_MG_5210_Edit_1200px
Hur många hade förutspått iPaden för sex år sedan? 2013 gjordes 15 miljoner köp via mobila enheter, bara i Sverige.

Skriv gärna en kommentar