Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /storage/content/41/155941/mid.se/public_html/wp/wp-content/themes/jigsaw/inc/roots-cleanup.php on line 358 Alla hjärtans dag-frukost på Boomtown | Marknadsföreningen i Dalarna
Meny

Nyheter

Alla hjärtans dag-frukost på Boomtown

140214-Eskil_400x267

Eskil Bodin, projektkoordinator vid Boomtown Music & Business Park berättade om marknadsföring av musik och vilka utmaningar och möjligheter den digitala världen skapat. Hur viktigt det är att fansen känner sig delaktiga och hur de kan hjälpa till med spridningen av artistens musik och varumärke. Eskil såg även den som uttryckligen inte gillar artisten som en potentiell marknadsförare eftersom även negativt buzz kan ge stor uppmärk­samhet. Han gav exempel på flera artister i Dalarna som lyckats sprida sin musik via lyckade delningar i sociala medier, t.ex. Hedemoras stolthet Hökartorget som 2012 gjorde succé med musikvideon ADHD-skalle. Eskil är själv musiker och tidigare elev vid högskoleutbildningen som finns i BoomTowns lokaler.

140214-frukost_300x200140214-kaffe_300x200
Tack till alla er som deltog på vår alla hjärtans dag-frukost!

BoomTown ger support till lokala musiker genom Band Booster och lånar gratis ut en proffisg studio till artister i Dalarna. Man arbetar även som koordinator för Dalarnas musikliv. Trigger Creative Conference, en internationell konferens för musikindustrin arrangeras årligen av BoomTown. I år arrangerar BoomTown även Dalecarlia Music Awards med det dubbla syftet att visa styrkan och bredden i Dalarnas musikliv och samla aktörer och intressenter under samma tak.

Skriv gärna en kommentar