Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /storage/content/41/155941/mid.se/public_html/wp/wp-content/themes/jigsaw/inc/roots-cleanup.php on line 358 Studiebesök på Clas Ohlson och hockeymatch med Leksands IF | Marknadsföreningen i Dalarna
Meny

Nyheter

Studiebesök på Clas Ohlson och hockeymatch med Leksands IF

Marknadsföreningen i Dalarna vill tacka så mycket för den proffsiga visningen på Clas Ohlson den 14 november. Vi fick se fotostudion, lyssna på reklamavdelningen, och höra om hur de även jobbar med att visualisera produkter i 3D. Mycket intressant och trevligt.

ClasOhlson-1
ClasOhlson-2

Kvällen avslutades i Tegera arena med en bit god mat där klubbdirektör Anders Doverskog berättade hur Leksands IF arbetar med evenemang och sponsring.

Tegera-1
Tegera-2
Tegera-3

Matchen slutade också bra där Leksands IF vann mot AIK med 1-0.
Tack Clas Ohlson Sverige och Leksands IF! Tack även alla som kom med på vårt arrangemang.

Skriv gärna en kommentar