Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /storage/content/41/155941/mid.se/public_html/wp/wp-content/themes/jigsaw/inc/roots-cleanup.php on line 358 Glöggmingel med smak av häst… | Marknadsföreningen i Dalarna
Meny

Nyheter

Glöggmingel med smak av häst…

Måndagen den 16 december arrangerade vi ett glöggmingel ”med smak av häst” i ljusgården på Teknikdalen. Ett 40-tal besökare kom för att provsmaka glögg och goda tilltugg, få en presentation av Gyllene Hästen-tävlingen och årets jury.
Årets glögg heter Dalecarlia och har fått stor uppmärksamhet, då Blossa länge valde att hålla smaken hemlig för konsumenterna. Men nu är det officiellt, den smakar nypon och hallon och Nina Steen från Quality Spa & Resort Dalecarlia fanns på plats för att berätta om deras samarbete med Blossa.
Vår nya sponsor Gustafskorv berättade om dilemmat att marknadsföra en produkt som länge varit tabu i Sverige och bjöd deltagarna på en goodybag med hästkött. Kvällens samarbetspartner Dataföreningen i Dalarna lärde oss en hel del nyttigt om Internetmarknadsföring och sökmotorsoptimering.

Mats E Johansson berättade om Gustafskorvens historia.

Mats E Johansson berättade om Gustafskorvens historia.

Johan Olérs från KnowIT berättade om marknadsföring på internet.

Johan Olérs från KnowIT berättade om marknadsföring på internet.

Annika Gustafsson från Dalatrafik berättade om Grönare Vägval.

Annika Gustafsson från Dalatrafik berättade om Grönare Vägval.

Det blev en lyckad tillställning och därmed är anmälan till 2014 års Gyllene Hästen-tävling öppen.

Skriv gärna en kommentar