Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /storage/content/41/155941/mid.se/public_html/wp/wp-content/themes/jigsaw/inc/roots-cleanup.php on line 358 Frukostseminarium på IKEA | Marknadsföreningen i Dalarna
Meny

Nyheter

Frukostseminarium på IKEA

_MG_2302-Redigera_Web

IKEA – Helhetslösning och samhällsengagemang

Tidigt på morgonen, den 19 september, samlades ett 100- tal besökare i restaurangen på nybyggda IKEA i Borlänge. De hade kommit för att lyssna till Johan Nestor, varuhuschef och Ann-Sophie Redfern, marknadsansvarig på IKEA i Karlstad.

Johan, som tidigare arbetat som varuhuschef på IKEA i Örebro, berättade om det nybyggda varuhuset, som är ett av 3 nybyggda varuhus inom ett års tid och om hur de planerar att vinna Borlängebornas hjärtan.

–       Vi har lagt ner mycket tid på att ta reda på hur det typiska Borlängehemmet ser ut, och kommer att ha visningsmiljöer som speglar detta, berättar Johan.

IKEAs affärsidé är enkel ”att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt ska ha råd att köpa dem” och Johan berättar om vikten av en serviceinriktad och kunnig personal.

–       Jag kan inte lova att vi aldrig kommer att göra er besvikna, men jag hoppas att de gångerna blir så få som möjligt, säger Johan som menar att vem som helst kan sälja en soffa, men det är IKEAs uppgift att sälja en hel inredningslösning.

Ann-Sophie Redfern, som arbetar som marknadsansvarig på IKEA i Karlstad, berättade om IKEAs lokala marknadsföring. Om hur viktigt det är att samarbeta med samhället runt omkring sig och att lyfta fram de lokala företagen, personerna och organisationerna i sin marknadsföring för att skapa samhörighet och stärka staden de verkar i.

Till sist hälsar Johan och Ann-Sophie alla välkomna till invigningen av IKEA den 25 oktober.
MiD tackar alla besökare och ovanstående talare. På återseende!

Nedan följer några bilder från seminariet:
_MG_2305-Redigera_Web
Intresset var stort när MiD i samarbete med IKEA anordnade frukostseminarium på det nybyggda varuhuset i Borlänge.

_MG_2314-Redigera_Web
Många passade även på att tala med någon av de två föreläsarna efter seminariet.

_MG_2316-Redigera_Web

Skriv gärna en kommentar