Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /storage/content/41/155941/mid.se/public_html/wp/wp-content/themes/jigsaw/inc/roots-cleanup.php on line 358 Gyllene Fölet 2013 | Marknadsföreningen i Dalarna
Meny

Nyheter

Gyllene Fölet 2013 Region Dalarna årets uppdragsgivare för Gyllene Fölet

 

Fredagen den 15 mars kl 15.00 gick startskottet för årets Gyllene Fölet tävling. Studenter från Högskolan Dalarnas program Mediekommunikation, Grafisk Design och Grafisk Teknologi samlades på Studenternas Hus Kåre där de fick träffa Sara Tigerström och Linnea Hassis från Region Dalarna, som var årets uppdragsgivare. Uppdraget gick ut på att ta fram en kommunikationsinsats för att nå målgruppen unga vuxna, 19-25 år, med syfte att få in hög svarsfrekvens på Luppen (LUPP- Lokal uppföljning av ungdomspolitiken), en enkät som är ett verktyg i Region Dalarnas arbete för att lära sig mer om ungas levnadsvillkor i Dalarna.

Under 48 timmar fick studenterna arbeta i lag om två personer och i söndags lämnades bidragen in. Nu återstår för juryn att utse det vinnande bidraget som kommer att belönas med pris på Gyllene Hästen galan den 18 april i Teknikdalen i Borlänge.

Läs mer om Region Dalarnas arbete  www.regiondalarna.se

 

Skriv gärna en kommentar