Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /storage/content/41/155941/mid.se/public_html/wp/wp-content/themes/jigsaw/inc/roots-cleanup.php on line 358 Årsmöte 2013 | Marknadsföreningen i Dalarna
Meny

Nyheter

Årsmöte 2013

I direkt anslutning till frukostmötet om nyhetsbrev onsdagen den 20 februari, höll Marknadsföreningen i Dalarna årsmöte för verksamheten 2012. Vi valde då bl.a. en ny styrelse.

Ändring till brutet verksamhetsår

Årsmötet beslutade också att ändra verksamhetsåret från kalenderår till brutet verksamhetsår 1 juli till 30 juni. Detta för att underlätta för styrelsen att arrangera Gyllene Hästen som infaller i början av året. Därför valdes den nya styrelsen för en period av 18 månader.

 

Skriv gärna en kommentar